Pe–la 7.–8.7.2023 • Ilosaari • Joensuu • K18

Osta lippu
Osta lippu

Info

Ilovaaria juhlitaan vuonna 2023 kaksipäiväisenä perjantaina 7. ja lauantaina 8. heinäkuuta Ilosaaressa. 

Ilovaarin liput löydätte ennakkomyynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Päivälippujen hinta on 69 euroa ja kahden päivän lipun 99 euroa. Päiväkohtaisten Show & Dinner -lippujen hinta on 99 euroa. Portilla ei ole erillistä myyntiä, vaan liput koko tapahtuman ajan myy Tiketti. Ennakkolippujen myynti loppuu Lippupisteellä perjantaina 7.7. klo 9.

Liput

Verkossa tapahtuman lippuja on saatavilla Tiketti- ja Lippu.fi -palveluissa, joista liput saa ostettua myös kulttuuriseteleillä. Liput ovat myös saatavilla kaikista Tiketin ja Lippupisteen jälleenmyyntipaikoista, mm. R-Kioskeilta. Lippuja ei ole saatavilla Ravintola Kerubista.

Muistathan että Ilovaari on K-18.

Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessaan tapahtumaan avustettavan kanssa. Asiasta ei tarvitse ilmoittaa ennakkoon.

Ilovaari Show & Dinner

Astetta viihtyisämmän Ilovaarin saat ostamalla Show & Dinner liput! Päiväkohtaisilla show & dinner -lipuilla pääset ruokailemaan Kerubin Kellariin maittavan Kerubin kokkien valmistaman menun keskellä kesäfestaria! Yli kymmenen hengen ryhmävaraukset 

Ilovaarin Show & Dinner Kerubin Kellarissa:

Menu:

Aloitellaan tapaksilla:
* Caesarsalaattia, katkarapuja (L) ja valkosipulikrutonkeja (M)
* Omena-fenkolicoleslaw'ta (V,G)
* Marinoituja puolikuivattuja tomaatteja (V,G)
* Basilikalla marinoituja grillattuja kasviksia (V,G)
* Fetajuustoa ja rosmariinia (L,G)
* Lehtisalaattivalikoima ja mangovinaigrette (V,G)
* Paahdettuja siemeniä (V,G)
* Leipävalikoima (V), hummusta (V,G) ja tuorejuustoa (L,G)

Pääruoaksi:
* Viskiset BBQ-ribsit possusta ja mausteisia makkaroita (M,G)
* Valkosipulilla maustettuja smash-perunoita (M,G)

Kasvisruokana tarjoilemme: 
* Kerubin omia seitanribsejä, valkosipulilla maustettuja smash-perunoita ja kasviksia (V)

Juusto- ja jälkiruokapöydässä:
* Kypsytettyjä juustoja (L,G), viikunahilloa (V,G) ja spelttikeksejä (M)
* Petit Fours suklaalajitelma (V,G)
* Kahvia ja teetä, maitoa (L) ja kauramaitoa (V)

Ennakkorannekkeenvaihto

Ilovaarin ennakkorannekkeenvaihto Pielisjoen linnan pihalla (Siltakatu 2, Joensuu):

Samalla voit vaihtaa useaman rannekkeen: niitä ei laiteta käteen kiinni. Rannekkeiden vaihto toki myös portilla festarin ollessa käynnissä: perjantaina klo 15:30 alkaen ja lauantaina klo 12 alkaen.

Narikka

Festivaalialueella on tavaranarikka heti portin vieressä. Alueelle ei saa tuoda alkoholijuomia, joten narikkaakaan ei saa tuoda alkoholijuomia. Narikkakäynti maksaa 5 €.

Festivaalialue

Ilovaarin festivaalialue on Joensuun Ilosaari. Festareille pääsevät ainoastaan täysi-ikäiset. Rannekkeen avulla voi liikkua sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtuman aikana. Koko Ilosaaren alue on anniskelualuetta. Festivaalialueella on lukuisia baareja ja ruokamyyntipisteitä sekä paljon ruokailu- ja istumatilaa.

Alueelle saa tuoda avaamattomana alkoholittomia virvokkeita läpinäkyvissä muovipulloissa ja mehupurkeissa. Myös tyhjän ja läpinäkyvän muovipullon tuominen alueelle on sallittua. Pullon koko saa olla max. 1,5 litraa. Omat retkituolit ovat sallittuja. Teräaseet ja muut höpöhöpöhommat ovat kiellettyjä.

Omia ruokia saa tuoda alueelle, mutta muista ettet pakkaa ruokia lasisiin tai metallisiin astioihin. Lasi- ja metalliastioiden tuominen alueelle on turvallisuussyistä kielletty.

Ilovaari, kuten kaikki muutkin Kerubin tapahtumat, on cashless. Maksuvälineinä käyvät ainoastaan kortti ja mobiilimaksuvälineet.

Sateenvarjoja ei festivaalialueelle saa tuoda turvallisuussyistä.

Ruokaa ja juomaa

Ilovaarissa saat mahan täyteen ja drinkin kouraan helposti ja nopeasti! 

Nelinkertaistettiin ruokapuoli aikaisemmasta: takuuvarmat Kerubin burgerit yhdestä teltasta, seuraavasta tarjoillaan höyrytettyjä Bao Buneja noChickenillä tai karamellipossussa. Kerubin Savu & Hiili tarjoilee paikan päällä savustettua briskettiä, ribsejä, jalapeño-cheddarmakkaraa ja Oumph! Buffalo-wingsejä ja viski-BBQ-seitania! Perinteisemmästä grillistä aina makoisat makkaraperunatt, kanagyrokset, paistetut noChickenit, ranskalaiset ja klassikoksi muodostuneet bataattiranskalaiset chipotleaiolilla. Ruokailemaan sopii siirtyä Ilosaaren parkkipaikalle rakentuvaan Brooklyn Loungeen, jossa on runsaasti mukavia istuima ja DJ:t Vanilja-Aasi ja Aito Raappana vastaavat hyvästä musasta.

Juomaa saa koko Ilosaaren alueelta ja Kerubin sisätiloista. Laguunin eteläpäähän on viety uutuutena Drinkkibaari ja sillan itäpuolella palvelee Niemibaari. Heti alueella saavuttaessa ensimmäisenä vastaan tulee Kerubin oma myyntivaunu, jossa kylmät juotavat hanasta. Myyntivaunusta saat myös gluteenitonta olutta. Parkkipaikalla on Brooklyn Lounge, jossa valikoimana parempia oluita rapakon takaa Brooklyn Breweryn tekemänä. Paikallinen panimo Unison Brewing Company löytyy lavan vasemmalta puolelta ja lavan oikealla puolella on suuri myyntirivistö laajalla valikoimalla. Kiniinin puutteeseen ratkaisu löytyy ihan keskeltä festarialuetta ja sieltä myös muita juotavia.

Tuttuun tapaan kuplikkaammasta Ilovaarista huolehtii Zonin Skumppabaari miksauskopin takana: pullosta ja laseittain tarjoillaan Zoninin proseccoa, luomucavoja, proseccoa magnum-pullosta, roséproseccoa ja Mailly Grand Cru shampanjaa.

Laajin valikoima erilaisia gluteenittomia juomia, erikoisoluita, mocktaileja, alkoholittomia oluita ja siidereitä sekä aina kylmät hanajuomat löydät Kerubin baaritiskiltä.

Cashless ja pantti

Ilovaari, kuten kaikki Kerubin järjestämät tapahtumat, on cashless. Maksuvälineinä toimii kortti, ei käteinen.

Uutuutena otamme käyttöön pantit juomissa vähentääksemme roskan määrän Ilovaarissa. Pantti mahdollistaa meidän kierrättävän erilaiset tölkit, pullot, mukit, lasit ja pikarit tarkemmin! Vähennämme Ilovaarista syntyvää jätettä, kun jokainen jätelaji saadaan henkilökunnan toimesta oikeaan kierrätysastiaan. Pidetään Ilosaari yhtä vehreänä kuin se nyt on myös tulevaisuudessa!

Panttimaksut palautetaan uuden juoman oston yhteydessä asiakkaalle ja alueella on myös erillisiä panttipisteitä. Maksut palautetaan kortille, käteistä ei tässäkään pyöri.

Löytötavarat

Ravintola Kerubin löytötavaroista huolehtii Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy. Löytötavaroita voi tiedustella puhelinnumerosta 0600 550 127 (1,99 €/min+npm) tai käymällä Pohjois-Karjalan Löytötavarapalveluiden toimipisteessä osoitteessa Raatekankaantie 4, 80100 Joensuu. Löytötavarat luovutetaan tuntomerkkejä vastaan ja niistä peritään lainmukaiset säilytys- ja käsittelykustannukset.

Pyöräparkki

Ilovaarin portin vastapäätä on valvomaton pyöräparkki. Ravintola Kerubi ei vastaa parkissa olevista pyöristä.

Turvallisen tilan tapahtuma

Tavoitteenamme on luoda kaikille viihtyisä ja turvallinen tapahtuma. Siksi Kerubi ja kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet noudattamaan turvallisen tilan periaatteita ja toivomme samalla tavalla toiset huomioivaa käytöstä myös asiakkailtamme. Tehdään yhdessä turvallisempi tapahtuma!

Turvallisemman tilan periaatteet

Jos kohtaat häirintää tai epäasiallista käytöstä Kerubissa tai tapahtumissamme, kerro siitä henkilökunnallemme. Puutumme tilanteeseen! Tapahtuman jälkeen voit ottaa yhteyttä Kerubin puhelinnumeroon 013 129 377 tai  niin selvitämme asian!

Kuvaaminen Kerubin tapahtumissa

Valokuvaaminen alueella ja järjestelmäkameroiden tuominen Kerubin tapahtumiin on sallittua, mutta jätäthän salamavalon, isot varustereput ja jalustat kotiin. Muistathan huomaavaisuuden sekä kunnioittaa muiden festarivieraiden yksityisyyttä. Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatattehan järjestyksenvalvojien antamia ohjeistuksia. Keikkojen videokuvaaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Festivaalialueella kuvataan valokuvia ja videomateriaalia Kerubin ja Kerubin  yhteistyökumppanien markkinointikäyttöön.

Festivaalialueen kartta