La 10.7.2021 • Ilosaari • Joensuu • K18

Osta lippu

Info

Ilovaari järjestetään tuttuun tapaan omassa kodissaan Ilosaaressa 10.7.2021. Vuoden 2020 ostetut liput käyvät sellaisenaan 2021Ilovaariin. Ilovaariin on myynnissä 3000 lippua normaalin 5000 sijaan.

Liput ** Ilovaari on loppuunmyyty **

Verkossa tapahtuman lippuja on saatavilla Tiketti- ja Lippu.fi -palveluissa, joista liput saa ostettua myös kulttuuriseteleillä. Liput ovat myös saatavilla kaikista Tiketin ja Lippupisteen jälleenmyyntipaikoista, mm. R-Kioskeilta ja Carelicumista. Lippuja ei ole saatavilla Ravintola Kerubista.

Lipun hinta on 55 € + palvelumaksu. Muistathan että Ilovaari on K-18.

Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessa tapahtumaan avustettavan kanssa.

Vuoden 2020 lipun voit halutessasi palauttaa 28.2.2021 mennessä lipunostopaikkaan.

Turvallisuus

Ollaanko tämä kesä näin?

Terveys ja turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, ja seuraamme siksi aktiivisesti viranomaisten suosituksia, ja yleisötapahtumille laadittuja yhteisiä ohjeita. Toimenpiteillämme pyrimme tekemään festivaaliin osallistumisesta niin turvallista kuin mahdollista.

* Minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakasmäärää aiemmasta, ja noudattamalla viranomaisten laatimia hygieniamääräyksiä, taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikka- ja festarikokemuksen. 

* Kerubin tapahtumissa tapahtuma-alue on laaja, ja palvelut on hajautettu ympäri tapahtuma-aluetta. Tapahtuma-alueella on runsaasti istumapaikkoja, ja käytössä olevat sisätilat palvelevat ainoastaan VIP-lipun ostaneita asiakkaita. Kun kyseessä on iso yleisötilaisuus, liikenteessä on myös paljon ihmisiä. Tapahtuman järjestelyillä haluamme mahdollistaa turvavälin pitämisen muihin asiakkaisiin.

Muista vielä nämä:

1. Mahdollistetaan turvavälit, vältä turhaa lähikontaktia muiden asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa. Lavan eteen muodostuu usein tungosta. Siirry hieman taaemmas, sieltäkin näkee keikat hyvin.
2. Pese tai desinfioi käsiäsi. Käsidesiä on tarjolla runsaasti ympäri tapahtuma-aluetta, mm. sisääntulon yhteydessä portilla sekä WC-alueen ja baaritiskien läheisyydessä.
3. Jos sinulla on yhtään hengitystieinfektioon viittaavia oireita, olet muuten kipeä tai olet altistunut korona-virukselle, jätä konsertti tai festivaali väliin. Uusia tulee kyllä myöhemmin.
4. Välttääksemme lähikontaktia, Kerubin tapahtumissa ei käy maksutapana käteinen raha. Maksutapoina toimii kortti- ja mobiilimaksu.

Ennakkorannekkeenvaihto

Vältä turha jonottaminen ja vaihda lippusi rannekkeeseen jo ennakkoon Ravintola Kerubissa:
Tiistaina 6.7. klo 11 - 18
Keskiviikkona 7.7. klo 11 - 18
Torstaina 8.7. klo 11 - 18
Lauantaina 10.7. klo 13 alkaen

Festivaalialue

Ilovaarin festivaalialue on Joensuun Ilosaari. Festareille pääsevät ainoastaan täysi-ikäiset. Alue avataan yleisölle lauantaina 10.7.2021 klo 14. Rannekkeen avulla voi liikkua sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtuman aikana. Koko Ilosaaren alue on anniskelualuetta ja pääsy Kerubin sisätiloihin on tänä vuonna vain VIP-lipun ostaneille. Festivaalialueella on lukuisia baareja ja ruokamyyntipisteitä sekä paljon ruokailu- ja istumatilaa.

Alueelle saa tuoda avaamattomana alkoholittomia virvokkeita läpinäkyvissä muovipulloissa ja mehupurkeissa. Myös tyhjän ja läpinäkyvän muovipullon tuominen alueelle on sallittua. Pullon koko saa olla max 1,5 litraa.

Omia ruokia saa tuoda alueelle, mutta muista ettet pakkaa ruokia lasisiin tai metallisiin astioihin. Lasi- ja metalliastioiden tuominen alueelle on turvallisuussyistä kielletty.

Ilovaari, kuten kaikki muutkin Kerubin tapahtumat, on cashless. Maksuvälineinä käyvät ainoastaan kortti ja mobiilimaksuvälineet.

Sateenvarjoja ei festivaalialueelle saa tuoda turvallisuussyistä.

 

Narikka ja löytötavarat

Festivaaliportin vastapäätä on maksullinen narikka, joka on auki klo 13:30–00:30. Rajallisen tilan takia emme voi säilöä narikassa alkoholijuomia. Jokainen narikkakäynti maksaa 5 euroa. Pakkaa festarille vain tavaroita, jotka kulkevat mukana!

Haethan tavarasi ajoissa ennen sen sulkeutumista. Ravintola Kerubi ei vastaa hakemattomista tavaroista.

Ravintola Kerubin löytötavaroista huolehtii Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy. Löytötavaroita voi tiedustella puhelinnumerosta 0600 550 127 (1,99€/min+npm) tai käymällä Pohjois-Karjalan Löytötavarapalveluiden toimipisteessä osoitteessa Raatekankaantie 4, 80100 Joensuu. Toimipiste on auki maanantaista torstaihin klo 14–17 sekä sunnuntaisin klo 13–15. Löytötavarat luovutetaan tuntomerkkejä vastaan ja niistä peritään lainmukaiset säilytys- ja käsittelykustannukset.

 

Pyöräparkki

Ilovaarin portin vastapäätä on valvomaton pyöräparkki. Ravintola Kerubi ei vastaa parkissa olevista pyöristä.

VIP-paketti 

VIP-PAKETIN SISÄLTÖ:

Hinta 99 € / paketti (sis. alv.) + toimitusmaksut Myynti: Lippu.fi,  Tiketti

Vip-vieraat saavat vip-passin ja rannekkeen, jotka toimivat kulkutunnisteena festivaalin ajan. VIP-tilassa järjestetään kaksi kattausta, joihin on eri liput myynnissä lipunmyyntipisteissä.

Maittava Ilovaarin Hiiligrillimenu:

Tapas-alkupöydästä

* Sitruunamarinoitua lohta ja jättirapuja (M,G)
* Manchego-juustoa, artisokkaa ja viikunoita (L,G)
* Chorizo-paprikasalaattia ja paprika-aiolia (M,G)
* Oliiveja ja paahdettuja kirsikkatomaattia (M,G)
* Lehtisalaattivalikoima ja basilikaöljyä (M,G)
* Paahdettuja siemeniä (M,G)
* Kerubin maalaisleipää (M)
* Hummusta (M,G) ja tuorejuustolevitettä (L,G)

Puuhiilillä grillattua:

* Grillattua Iberico porsasta rojo mojo (M,G)
* Lammas-merquezmakkaraa ja sipuli-kaalipaistosta (M,G)
* Rosmariinilla paistettuja perunoita (L,G)

Kasvisruokana tarjoilemme:  

* Grillattua Beyond Meat makkaraa ja savutofua rojo mojo-kastikeella, kaali-sipulipaistosta ja rosmariinilla paistettuja perunoita (G,VEGAANI)

Jälkiruuaksi:

* suklaakakkua (L) ja tuoretta mansikka-hedelmäsalaattia (L,G)
* kahvia ja teetä

Aluekartta