Ilovaarin lipputyypit
Ilovaari 2025 on loppuunmyyty. Lippuja ei ole myynnissä enää ennakkomyyntipisteissä eikä festivaalialueen portilla.
Ilovaari on ikärajaltaan K-18.
Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessaan tapahtumaan avustettavan kanssa. Asiasta ei tarvitse ilmoittaa ennakkoon.
Ennakkorannekkeenvaihto käynnistyy tiistaina 1.7. ja jatkuu loppuviikon ajan näin:
Ti 1.7. klo 11-18
Ke 2.7. klo 11-18
To 3.7. klo 11-18
Pe 4.7. klo 11-23
La 5.7. klo 11-22
HUOM! Ennakkorannekkeenvaihto tapahtuu Itäsillan päässä keskustan puolella rannekkeenvaihtokopissa.
Festivaaliportit avautuvat perjantaina 4.7. klo 16 ja lauantaina 5.7. klo 13.
Ilovaarin päivällinen
Ilovaarin päivällinen katetaan Kerubin Kellarin noutopöytään perjantaina 4.7. klo 16-18 ja lauantaina ensin klo 13-15 ja vielä perään klo 16-18. Katettuna on maukkaita hiiligrillin makuja runsaan alkupöydän ja makeiden jälkiruokien kera. Päivällisen liput löydätte myynnistä Tiketistä. Huomioithan, että päivällislippujen lisäksi tarvitset festivaalilipun. Huom! Päivällislippuja ei vaihdeta rannekkeisiin, ota lippu mukaan ruokailuun, se luetaan Kellarin ovella.
Yli kymmenen hengen ryhmäostot suoraan Kerubista:
Kattauksiin ei oteta pöytävarauksia. Alla näet menun perjantain 4.7. kattaukseen ja lauantain 5.7. kattauksiin:
———————————————————————
ILOVAARIN ILLALLINEN PERJANTAI 4.7.2025 KLO 16-18
Alkuun
* Grillattua halloumia, mansikoita, rucolaa ja chili-raparperihilloketta (L,G)
* Kerubin yrttipistoulla maustettuja oliiveja ja artisokkaa (V,G)
* Varhaisperunaa, parsaa, jättirapuja, mango-chipotleaiolia ja vuonankaalia (M,G)
* Caesar salaattia, loimulohta, parmesania (L,G) ja krutonkeja (L)
* Paahdettu coleslaw (M,G)
* Rapeaa lehtisalaattia ja tummaa balsamicovinaigrettiä (V,G)
* Kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä (V,G)
* Kerubin leipävalikoima (M)
* Tuorejuustoa (L,G) ja Kerubin yrttipistouta (M,G)
Hiiligrillistä
* Sitruunaista maalaiskanaa (M,G)
* Kerubin savubriskettiä bbq-kastikkeella (M,G)
* Varhaisperuna-ratatouillepaistosta (M,G)
Kasvissyöjille lautasannoksena:
* Kerubin seitania bbq-kastikkeella ja varhaisperuna-ratatouillepaistosta (M)
Jälkiruuaksi
* Valikoima kypsytettyjä juustoja (L,G), spelttikeksejä (L) ja vadelma-granaattiomenahilloa (M,G)
* Lakritsatiramisua ja sitruunalla marinoitua vadelmaa (L)
* Suklaabrownieta (L,G)
ILOVAARI LAUANTAI 5.7.2025 KLO 13-15 JA KLO 16-18
Alkuun
* Grillattua halloumia, mansikoita, rucolaa ja chili-raparperihilloketta (L,G)
* Kerubin yrttipistoulla maustettuja oliiveja ja artisokkaa (V,G)
* Varhaisperunaa, parsaa, jättirapuja, mango-chipotleaiolia ja vuonankaalia (M,G)
* Isoäidin salaattia (L,G)
* Punakaalicoleslawta ja mangoa (V,G)
* Rapeaa lehtisalaattia ja tummaa balsamicovinaigrettiä (V,G)
* Kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä (V,G)
* Kerubin leipävalikoima (M)
* Tuorejuustoa (L,G) ja Kerubin yrttipistouta (M,G)
Hiiligrillistä
* Possun niskaa savuisessa omenakastikkeessa (M,G)
* Gremolata-lohta (M,G)
* Varhaisperuna-ratatouillepaistosta (M,G)
Kasvissyöjille lautasannoksena:
* Kerubin seitania bbq-kastikkeella ja varhaisperuna-ratatouillepaistosta (M)
Jälkiruuaksi
* Valikoima kypsytettyjä juustoja (L,G), spelttikeksejä (L) ja vadelma-granaattiomenahilloa (M,G)
* Mesiangervopannacottaa (L)
* Vadelma macaronseja (L,G)
—————————————